Vágólapra másolva!
Szerdán szerződést hosszabbított Fiola Attila és Stopira a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő MOL Vidi FC-vel. A bajnoki címvédő Elek Ákos visszatérése  után tehát újabb örömhírt osztott meg a szurkolóival. 

Fiola Attila az elmúlt két és fél év során 78 tétmérkőzésig jutott a Vidinél, közte 17 nemzetközi találkozóval, valamint a 2017-18-as bajnoki címmel. Pályafutása során eddig 229 NB I-es meccsen lépett pályára, a válogatottban 27-szer vették számításba, 11 alkalommal már Vidi-játékosként.

"Örülök, hogy a következő években is a Vidiben játszhatok! A klub

már szeptemberben megtette az első lépéseket a szerződéshosszabbítás irányába, aztán szép lassan csordogáltak a tárgyalások és végül az újévben meg is egyeztünk.

Ami a terveimet, terveinket illeti, minden egyes szezonban a bajnoki címre törünk, ez most sincs másképp, illetve a Magyar Kupát nem sikerült megnyernünk az elmúlt években, így azt is szeretnénk elhódítani. Nyáron ismét megcélozzuk valamelyik csoportkört, a legnagyobb álom természetesen a Bajnokok Ligája főtáblája. Remélem, további sikeres esztendők elé nézünk!" - fogalmazott a molvidi.hu-nak Fiola Attila.

Fiola Attila és Stopira meghosszabbította szerződését a MOL Vidi FC-vel Forrás: molvidi.hu

Stopira eddig összesen 148 NB I-es meccsen lépett pályára 36 nemzetközi kupa-találkozó, 10 Magyar Kupa-összecsapás és 1 Szuperkupa-döntő mellett. A Zöld-foki Köztársaság válogatottjában eddig 28-szor játszott, ebből 20 alkalommal a Vidi labdarúgójaként.

"Nagyon boldog vagyok, hogy hosszabbítottam a Vidivel. Amikor felmerült az új szerződés lehetősége, nem is hezitáltam, büszke vagyok rá, hogy hosszú távon részese lehetek a klub életének. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített ennek a létrejöttében! A jövőben is mindent bele fogok adni, hogy oda kerüljünk, ahová valók vagyunk: az élre! Meg akarjuk nyerni a bajnokságot és

nemzetközileg a legmagasabb szinten is sikeresek szeretnénk lenni. Azt, hogy mindent beleadok, nemcsak a futballra, hanem a pályán kívüli dolgokra is értem,

mert nem túlzás kijelenteni, hogy ez a klub mostanra az életemmé vált" - nyilatkozta Stopira a klub honlapjának.