Azt hittem, hogy én vagyok a király, aztán láttam, mit csinált Messi

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Sevilla FC and FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on February 23, 2019. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
Premier League-meccsen szerzett három gól és egy gólpassz sem elég a hétvége teljesítményéhez.

Múlt pénteken a Watford idegenbeli 5-1-es győzelméből Gerard Deulofeu három góllal és egy gólpasszal vette ki a részét. Akkor úgy tűnt, hogy meg is van a hétvége teljesítménye, de szombaton a Barcelona Lionel Messi mesterhármasának köszönhetően fordított a Sevilla otthonában, majd a meccs végén az argentin adott még egy gólpasszt is Luis Suáreznek.

Messié volt a hétvége teljesítménye Forrás: AFP/Jorge Guerrero

„Azt hittem, hogy én vagyok a hétvége királya, de aztán láttam Messit a Sánchez Pizjuán-stadionban. Hihetetlen játékos, imádom őt nézni – mondta az El Transistor nevezetű spanyol rádióműsorban Deulofeu, aki korábban éveket játszott a Barcelona B-ben, majd később a felnőtt csapatban is. – Barcelona volt az otthonom, a világ legjobb csapatában játszottam, de az az érzés megfizethetetlen, amikor fontosnak érzed magad, és mások felnéznek rád. Nem vagyok egy türelmes ember. Játszanom kellett, Barcelonában pedig nem játszottam."

Deulofeu 2018 januárjában került kölcsönbe a Watfordhoz, majd nyáron az angol klub végleg meg is vete őt 12,5 millió euróért.

Messi Sevilla elleni teljesítményét ITT nézheti meg (érdemes).