Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Tottenham Hotspur 1-0-ra legyőzte a Manchester Cityt, ám mégsem lehetett felhőtlen az öröme a hazai csapatnak, ugyanis a meccsen megsérült Harry Kane. Az angol válogatott támadó bokasérülése pedig súlyos, így nagy valószínűséggel véget ért az idénye.

Kane-t a Manchester City ellen BL-negyeddöntő 58. percében kellett lecserélni, miután Fabian Delph szerencsétlenül lépett rá a bokájára. Ezt követően még ápolták a pályán, majd segítséggel hagyta el játékteret.

A Tottenham menedzsere, Mauricio Pochettino már a meccs után úgy nyilatkozott, hogy félő, a sérülés miatt hosszú időre elvesztették a válogatott focistát. A londoni klub csütörtök este közleményben adott tájékoztatást Kane állapotáról, amelyben megerősítette a szakember félelmeit,

miszerint a támadó bal bokájában súlyosan sérültek a szalagok, így hosszú kihagyás vár rá.

Harry Kane sérülése súlyos, ebben az idényben aligha játszhat Forrás: NurPhoto/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

Sajtóhírek szerint az idényben minden bizonnyal már nem fog pályára lépni Kane,

amely hatalmas érvágás a Spurs számára. Viszont jó hír lehet a londoni csapat szurkolóink, hogy az ugyancsak a City ellen megsérült Dele Alli a kéztörése ellenére már akár a hétvégén a pályán lehet a Huddersfield elleni hazai bajnokin.