Megvolt a Premier League idei első edzőváltása

quique sanchez flores
Spanish coach Quique Sanchez Flores poses at Vicarage Road Stadium in Watford as he is unveiled as the new Watford coach on June 30, 2015. Watford return to the Premier League next season after an eight year absence. AFP PHOTO / JACK TAYLOR RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Photo by JACK TAYLOR / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol Javier Gracia helyett honfitársa, Quique Sánchez Flores irányítja a továbbiakban vezetőedzőként az angol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Watford csapatát.

A 2018 januárjában kinevezett Javier Gracia irányításával a Watford idén tavasszal döntőbe jutott az FA Kupában, ott viszont 6-0-ra kikapott a Manchester Citytől. A csapat a Premier League új idényét egy döntetlennel és három vereséggel kezdte, ez vezetett az edző szerződésének felbontásához. A kontraktus 2023-ig szólt, és tartalmazott egy hároméves hosszabbítási opciót is.

Quique Sánchez Flores számára nem lesz ismeretlen az angol élvonal és a Watford, ugyanis a 2015/16-os szezonban már volt a csapat vezetőedzője.