Az Ajax csatára szerint a játékvezető meglopta őket Londonban

fbl Horizontal
Ajax's Dutch defender Daley Blind (R) reacts as he is shown a red card by Italian referee Gianluca Rocchi during the UEFA Champion's League Group H football match between Chelsea and Ajax at Stamford Bridge in London on November 5, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden a Bajnokok Ligája történetének egyik legizgalmasabb mérkőzésén a Chelsea hazai pályán 4-4-es döntetlent játszott az Ajaxszal. A lefújás után a holland csapat szerb csatára, Dusan Tadic nem csinált titkot abból, szerinte ki tehet róla, hogy nem tudták megnyerni a meccset 4-1-es előnyről.

"Most csak az Ajaxról kellene beszélnünk, mert nagyszerűen játszottunk, 4-1-re vezettünk, kézben tartottuk a meccset, de jött egy fickó, és mindent ellopott tőlünk" – mondta Tadic egyértelműen Gianluca Rocchi játékvezetőre utalva, aki tíz másodpercen belül két piros lapot osztott ki a holland csapatnak, és még egy büntetőt is ítélt a Chelsea javára.

"Mindenki láthatta Daily Blind esetét. Nem járt volna a második sárga lap, ahogy Joel Veltmannak sem, és a büntető sem volt jogos. Tripla büntetés... ilyet még életemben nem láttam. Miközben az egész azzal kezdődött, hogy Pulisic szabálytalankodott Daily Blinddel szemben" – méltatlankodott a szerb a játékvezető által egyébként egyértelműen helyesen megítélt helyzetre utalva.

Tadic hozzátette, nem akar kifogásokat keresni és másokat hibáztatni, de azért...

"Csak arról kellene most beszélnünk, hogy mennyivel jobbak voltunk, mint a Chelsea, de nem lehet, mert jött valaki, és mindent tönkretett. Ha rúgunk még egy gólt, biztos, hogy nyerünk, de így is büszke vagyok a srácokra, akik mindent megtettek a pályán, de, mondom, volt egy fickó, aki tönkretette az egész meccset."