Futárnak állt a Premier League-csapat menedzsere

179331429 (FILES) In this file picture taken on December 10, 2013 Manchester United's Scottish manager David Moyes leaves the field after the UEFA Champions League football match between Manchester United and Shakhtar Donetsk at Old Trafford in Manchester
(FILES) In this file picture taken on December 10, 2013 Manchester United's Scottish manager David Moyes leaves the field after the UEFA Champions League football match between Manchester United and Shakhtar Donetsk at Old Trafford in Manchester, north west England. In statement on the club's website Manchester Unitred announce on April 22, 2014 that David Moyes had left the club. AFP PHOTO/ANDREW YATES
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő West Ham United menedzsere, David Moyes is segít a koronavírus-járvány idején, zöldségeket és gyümölcsöket szállít ki a lakhelye közelében.

Moyes egy boltban látta meg a kisvárosban, ahol él, hogy önkénteseket keresnek, ő pedig szívesen beállt a sorba, sok dolga ugyanis nincs a kijárási korlátozások idején. Moyes saját kocsijával szállít ki csomagokat, edzéseket úgysem tud vezényelni. Moyes eddig négy napot volt szolgálatban.

David Moyes, a West Ham United menedzsere Forrás: AFP/Andrew Yates

„A helyi zöldségesnél láttam a felhívást, hogy önkénteseket keresnek. Ki volt ragasztva az ablakra, hogy sofőröket keresnek. A feleségem amúgy sem volt otthon, volt elég szabadidőm, így jelentkeztem. Annyi volt a dolgom, hogy a csomagokat tegyem az ajtók elé, kopogjak, majd távozzak. Örülök, hogy tudtam segíteni" – mondta Moyes.

Moyes egyébként a klubját sem hagyta cserben, fizetése 30 százalékáról mondott le, miután a klubok gazdaságilag is nehéz helyzetbe kerültek a korlátozások miatt.