BL-selejtezőt rendeznek az Újpest stadionjában

Újpest fradi
Budapest, 2020. május 27. A labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC zártkapus mérkőzés a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. május 27-én. A koronavírus-járvány miatt nézők, szurkolók részvétele nélkül játszották a mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az ír Dundalk Magyarországra utazik, hogy itt játssza Bajnokok Ligája-selejtezőjét a szlovén NK Celje ellen. A találkozónak a Szusza Ferenc Stadion ad otthont – írja a Nemzeti Sporti az irishtimes.com-ra hivatkozva.

A koronavírus-járvány miatt az ír klub játékosainak, illetve a stábtagoknak karanténba kellett volna vonulniuk, ha Celjében, Szlovéniában játsszák le a találkozót. Az UEFA besorolása szerint Magyarország a zöld zónába tartozik, így választotta a mérkőzés helyszínét a Celje.

A továbbjutásról döntő egy mérkőzés augusztus 19-én szerdán, 19 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban. A győztes a második selejtezőkörbe jut, a vesztes az Európa-ligában folytathatja.

Az irishtimes.com beszámolója szerint az UEFA pénzügyi támogatást nyújt a Dundalknak, hogy beszálljon az utazási költségbe.