Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II-ben szereplő PMFC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a Borussia Dortmundban is megforduló Bajner Bálintot.

Az Angliát, Olaszországot és Németországot is megjárt 29 éves támadó legutóbb a Borussia Dortmund második csapatában futballozott, azonban 2018 nyara óta nem volt csapata. Bajner szabadon igazolható játékosként tartotta magát edzésben az elmúlt másfél év során, a PMFC NB II-es megkeresése pedig megtetszett neki. A kiváló fizikai adottságokkal rendelkező erőcsatár eltökélt szándéka, hogy éljen a bizalommal és gólokkal segítse új csapatát.

„Nagyon örülök, hogy a PMFC-ben folytathatom.

Nagyon jó támadófocit játszik a csapat, a mérkőzések során rengeteg helyzetet dolgoznak ki. Az a cél, hogy minél sikeresebbek legyünk a bajnokságban és kiszolgáljuk a szurkolókat, hiszen értük van a foci" – nyilatkozta a pécsi klub honlapjának Bajner Bálint, aki a 44-es mezszámot fogja viselni, és akár már hétfőn, a DVSC elleni rangadón bemutatkozhat új csapatában.

Bajner Bálint a Loki ellen mutatkozhat be új csapatában Forrás: pmfc.hu

„Bajner Bálintot nem kell különösebben bemutatni, bár tény, hogy főleg külföldön szerepelt. Hosszú ideje nem játszott mérkőzésen, időre van szüksége, hogy megfelelő állapotba kerüljön. Nem állunk rosszul, de az utóbbi fordulókban elmaradtak a gólok, így azt reméljük, Bálinttal sikerül betöltenünk ezt az űrt.

Dicséretes, hogy az egyik legkevesebb találatot mi kaptuk, viszont nincs meg az a gólmennyiség, ami még több bajnoki pontot eredményezne. Bízunk benne, hogy Bajner formába lendülésével, valamint Bartha felépülésével ezen a területen is fejődni tudunk.

Még egy középpályás igazolására van lehetőségünk. Kilenc forduló után már körvonalazódik, hogy nagyon kiegyenlített bajnokság az NB II. Mi a lehetőségeinket nézve inkább a hátsó régióhoz tartozunk a másodosztályban, a szurkolók részéről is türelemre van szükség. Remekül biztatják a csapatot a mérkőzéseken, nagy szükségünk van rájuk. Ez már nem az NB III-as szint, ahol gólokkal nyerjük a mérkőzéseket. A szezon elején is elmondtuk, 15 játékosnál ez az év dönti el, hogy képes megugrani a szintet. A mostani szezon leginkább erre fog választ adni" – fogalmazott Kulcsár Árpád, a PMFC szakmai igazgatója.

Hosszú kihagyás után visszatér Bajner Bálint

Nagy visszatérésre készül Bajner Bálint, akinek közel egy éve nincs klubja, de kondiban tartja magát, és bizakodik, olyan helyre kerül, ahol maradandót tud alkotni. Eddig elkerülték a komoly szakmai sikerek, igaz, ennek ellenére a drukkerek szemében amolyan népmesei hős lett - írja a Blikk.