A Manchester United legendája szerint játékosai okozhatják Solskjaer vesztét

Roy Keane
Former Manchester United and Republic of Ireland footballer Roy Keane takes part in a television broadcast during the international friendly football match between England and Wales at Wembley stadium in north London on October 8, 2020. (Photo by Nick Potts / POOL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Roy Keane szerint hamarosan korábbi csapattársa, Ole Gunnar Solskjaer állásába kerülhet, ha a Manchester United futballistái továbbra is mélyen tudásuk alatt teljesítenek.

A Vörös Ördögökkel hétszeres bajnok legendás ír játékos szerint a labdarúgók teljesítménye gyalázatos volt a legutóbbi fordulóban, amikor a manchesteri együttes hazai pályán 6-1-re kikapott a Tottenham Hotspurtől. Ez volt az MU történetének legsúlyosabb PL-fiaskója a városi rivális Manchester Citytől 2011-ben elszenvedett, ugyancsak 6-1-es vereséggel "holtversenyben".

Roy Keane szerint a játékosok okozhatják Solskjaer vesztét a manchesteri kispadon Forrás: AFP/Nick Potts

A 49 éves Keane megjegyezte, túl sokan "csalják" a játékot a pályán, ők szégyent hoznak a klub címerére. Hozzátette, ezt látta akkor is, amikor a csapat korábbi vezetőedzőjét, a portugál José Mourinhót "lökték a busz alá".

Solskjaernak esélyt jelenhet a csapat felrázására az, hogy az átigazolási szezon utolsó napjaiban a klub megszerezte az uruguayi Edinson Cavanit és Facundo Pellistrit, valamint a brazil Alex Tellest.

Az MU, amely három mérkőzésen mindössze három pontot szerzett a Premier League-ben, jövő szombaton a Newcastle United ellen lép pályára.