Összesen 122 millió euróról mondanak le Messiék a Barcelona javára

Horizontal
Barcelona's players celebrate after teammate Guinea-Bissau forward Ansu Fati scored during the Spanish league football match FC Barcelona against CD Leganes at at the Camp Nou stadium in Barcelona on June 16, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Megszületett a megegyezés az FC Barcelona és a klub labdarúgói között, akik összesen 122 milió euróról mondanak le a klub javaráa.

Erről a katalán klub honlapján megjelent rövid közlemény számol be, megjegyezve, hogy a tárgyalások során érezni lehetett, hogy valamennyi résztvevő számára nagyon fontos a koronavírus-járvány miatt nehéz pénzügyi helyzetbe kerülő klub jövője.

Azok után, hogy a játékosok élükön a hatszoros aranylabdás argentin Lionel Messivel a nyár folyamán többször is visszautasították a klubvezetés ilyen irányú kérését, most mégis megegyezésre jutottak a felek. Ennek értelmében a játékosok összesen 122 millió euróról mondanak le a fizetésük kárára, amiből különböző formákban 50 millió eurót fog visszafizetni a klub a következő három évben.