Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Norvégia válogatottja szombaton éppen a repülőtérre tartott, hogy elinduljon a Románia elleni vasárnapi összecsapásra, amikor a helyi egészségügyi hatóságok megállították a küldöttséget, és nem engedték, hogy távozzon az országból. A teljes keretet tíz nap karanténra kötelezték, mivel a védő Omar Elabdellaoui koronavírustesztje korábban pozitív lett, így a románok elleni NL-találkozó végül elmaradt.

A Norvég Labdarúgó Szövetség közleménye szerint az együttes tagjai hazatértek, de hétfőn kihirdetnek egy új keretet, amelyet Leif Gunnar Smerud, az U21-es válogatott szövetségi edzője irányít majd az osztrák fővárosban.

Tokmac remek formában van Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ebbe a válogatottba hívták meg a Fradi légiósát, Tokmac Nguent is, aki először szerepelhetne a felnőttek között válogatott mezben. Tokmac ugyan kenyai születésű, de gyerekkora óta Norvégiában él, természetesen norvég állampolgár. Korábban a norvég U18-as és az U19-es válogatottban is szerepelt.

A másodosztályt jelentő B divízió 2. csoportjában szereplő norvégok még a négyes első helyét is megszerezhetik Ausztriában, ehhez legalább 2-1-re kellene nyerniük.



Mindent egy helyen az Eb-ről