Vágólapra másolva!
Nuno Espirito Santo, a Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint elképzelhető, hogy már a most zajló szezonban visszatérhet a pályára a november végén koponyatörést szenvedett Raul Jimenez.

A szakember úgy nyilatkozott mexikói játékosának állapotáról, hogy napról napra érezhető a javulás, és pozitívan tekintenek a visszatérésére még a 2020/21-es idény zárása előtt. Santo kifejtette: nemcsak őt, hanem az orvosi stáb tagjait is meglepik a játékoson elvégzett tesztek eredményei.

Hozzátette: továbbra is türelmesnek kell azonban lenniük, és nem szabad siettetniük Jimenez visszatérését. A 29 éves futballistát a csapat fontos játékosának tartja, akire majd csak akkor számít újfent, ha teljesen egészséges állapotban lesz.

Raúl Jimenez játéka nagyon sokat jelent a Wolverhampton csapatának Forrás: AFP/Alex Pantling

Raul Jimenez november végén, az Arsenal elleni bajnoki mérkőzés ötödik percében szenvedett koponyatörést, miután egy szögletet követően ütközött David Luizzal. A mexikói légiós eszméletlenül terült el a földön,

ápolása közel tíz percig tartott, oxigént is kapott, végül hordágyon vitték le a pályáról.

A kórházban kiderült, hogy koponyatörése van, ezért megműtötték.

A futballista az előző szezonban

17 góllal segítette csapatát, amely a hetedik helyen zárta a Premier League-et. A

Wolverhampton jelenleg 19 meccsen szerzett 22 pontjával a 14. helyet foglalja el a tabellán, szerda (ma) este pedig a Chelsea vendégeként lép pályára.