Hajrában rúgott góllal nyert a Napoli a Serie A-ban - videó

SSC Napoli v Spezia Calcio - Serie A Andrea Petagna Serie A SSC Napoli Spezia Calcio Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL Italy champ
A Napoli idegenben szerezte meg a győzelmet
Vágólapra másolva!
Az olasz bajnokság 17. fordulójának legnagyobb várakozással várt rangadója döntetlennel végződött. A Lazio idegenben tudott győzni, a Napoli a hosszabításban harcolt ki a győzelmet az Udinese otthonában.

Az AS Roma és az Internazionale csapata sorozatban hatodszor játszott döntetlen egymással a Serie A 17. fordulójának legjobbnak ígérkező meccsén.

A hazai pályán játszó római csapat már a 17. percben megszerezte a vezetést Lorenzo Pellegrini révén, de az Inter a második félidőben megfordította a meccset: a szlovák hátvéd, Skriniar gólja után Hakimi lőtt óriási gólt. A meccs vége előtt viszont még volt válasza a Rómának: a 86. percben Mancini gólja egy pontot ért a hazaiaknak.

A Lazio a második félidőben tudta eldönteni a Parma elleni idegenbeli meccset: Luis Alberto az 55. percben rúgott gólt, majd a 67. percben Caicedo is betalált. A Napoli Insigne büntetőjével szerezte meg a vezetést az Udinese otthonában a 15. percben, de a hazaiak játékosa, Lasagna a 27. percben egyenlített.

A Napoli idegenben szerezte meg a győzelmet Forrás: NurPhoto via AFP/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

Nagy rohamokat indított a Napoli, és a 90. percben Bakayoko megszerezte a győztes gólt a vendégeknek.

A Verona Kalinic és Dimarco korai góljaival nyert a Crotone ellen hazai pályán. A vendégek részéről Messias gólja csak a szépítésre volt elég. A forduló utolsó két meccsén a Fiorentina csapata a Cagliarit fogadja, a Juventushoz pedig a Sassuolo látogat.

Serie A, 17. forduló:
Parma-Lazio 0-2 (0-0)
Udinese-Napoli 1-2 (1-1)
Verona-Crotone 2-1 (2-0)
később:
Fiorentina-Cagliari 18.00
Juventus-Sassuolo 20.45
korábban:
AS Roma-Internazionale 2-2 (1-0)

szombaton játszották:
AC Milan-Torino 2-0 (2-0)
Genoa-Bologna 2-0 (1-0)
Benevento-Atalanta 1-4 (0-1)
hétfőn játsszák:
Spezia-Sampdoria 20.45