Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-0-ra legyőzte a MOL Fehérvár csapatát a labdarúgó NB I-ben, és 16 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot. A találkozó után a főszereplők nyilatkoztak az M4 Sportnak. 

Sigér Dávid, a Fradi játékosa: "Még van hova fejlődni játékban, nem voltunk annyira magabiztosak, úgy érzem, hogy több van bennünk. Ennek ellenére örülünk a győzelemnek. Az ellenfélnek jó játékosai vannak, nehéz küzdelemre késztettek bennünket.

Egy bajnokság nem mindig ezeken a rangadókon dől el. Minden meccs nagyon fontos a továbbiakban, úgy kell kimenni mindegyik összecsapásra, hogy nyerjünk."

Tokmac, a Fradi játékosa: "Számomra nem a gól a legfontosabb, hanem a győzelem, annak örülök, ha jól megy a csapatnak, és Uzuni góljának is nagyon örültem.

16 ponttal vezetünk a bajnokságban, a munka nagy részét már beletettük a sikerbe, de tovább kell dolgozzunk, mert vannak még hátra fontos mérkőzések."

Fiola Attila, a MOL Fehérvár játékosa: "Próbáltunk kezdeményezni, szerettünk volna nyerni, meg is volt az első helyzet, de kimaradt, Utána szinte a semmiből kaptunk egy gólt. Nem igazán tudtunk semmit megvalósítani.

Márton Gábor, a MOL Fehérvár edzője: "Megvolt az első lehetőség 0-0-nál. Ebből kellett volna több. Aztán a Fradi gólt rúgott. Az első 20 perc nem volt rendben, de aztán egyre jobban játszottunk. Emberhátrányban is kialakítottunk nagy helyzetet, mentünk előre becsülettel.

Szergej Rebrov, a Ferencváros edzője: "Nagyon sokat számított a gyors gólunk a mai meccsen. Sokkal több gólt is lőhettünk volna. A csapatom védekezésben és támadásban is teljesen kompakt volt ezen az összecsapáson. Tokmac ezen a meccsen mind támadásban, mind védekezésben nagyon sokat segített nekünk.