A Real Madrid kapusa alaposan ráijesztett az operatőrre - videó

Valencia CF v Real Madrid CF  - La Liga FOOTBALL soccer Spain Mestalla Valencia CF Real Madrid CF La Liga Thibaut Courtois
Thibaut Courtois of Real Madrid gives instructions during the Liga match between Valencia CF and Real Madrid CF at Estadio Mestalla on December 15, 2019 in Valencia, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid vasárnap a Valenciát fogadja a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában. A madridi sztárcsapat kiváló hangulatban készül a meccsre, legalábbis az edzések erről árulkodnak.

Az egyik ilyen tréningen a Real belga válogatott kapusa, Thibaut Courtois ijesztett rá alaposan az egyik madridi médiamunkatársra.

„Veszélyes feladat a Real Madrid szerkesztőjének lenni" – írta a Real Madrid a videó mellé.

Ami a vasárnapi meccset illeti, a párosítás általában rangadónak minősül, most azonban nem, mert a Valencia hullámzóan szerepel és csak a 12. helyet foglalja el a tabellán. Ugyanakkor a madridiak ebben az idényben korántsem olyan stabilak, mint az előző szezonokban, így szinte minden mérkőzésen meg kell küzdeniük a pontokért, egyáltalán nem jönnek könnyen számukra a győzelmek.

Nehezíti a helyzetüket az is, hogy sérülések miatt hat hátvéd nem bevethető. A két csapat novemberi összecsapása a Valenciának sikerült jobban, amely otthon 4-1-re győzött úgy, hogy három büntetőt is rúghatott.

Pár gól az edzésről: