Vágólapra másolva!
13 órakor kezdődött el a labdarúgó Magyar Kupában a Dorog-Ferencváros összecsapás, amely borzalmas talajú pályán zajlik a Komárom megyei városban. A meccs előtt a pályamunkások 5 órán keresztül dolgoztak, hogy játékra alkalmassá tegyék a pályát. Szergej Rebrov, a Ferencváros edzője az M4 Sportnak adott meccs előtti nyilatkozatában értetlenségének adott hangot, hogy miért kell ilyen körülmények között lejátszani a mérkőzést.

Kézi erővel tolták le a havat a pályamunkások Dorogon, mert arra esély sem volt, hogy a felázott talajra munkagéppel menjenek rá. A jeges-havas löttyöt az utolsó pillanatban sikerült a pálya szélére kotorni, így Szilasi Szabolcs játékvezető engedélyt adott a kezdésre. A meccs teljesen irreális körülmények között zajlik Dorogon.

Szergej Rebrov és a Fradi csapata megérkezik Dorogra Forrás: Dorog FC

Szergej Rebrov, a Ferencváros edzője a meccs előtt azt mondta, hogy nem érti, miért nem lehet elhalasztani ezt a mérkőzést. A tréner utalt arra, hogy a nézők hiánya miatt máshol is le lehetett volna játszani az összecsapást. Az edző felhívta a játékosok figyelmét, hogy nagyon vigyázzanak magukra, és próbálják meg sérülés nélkül megúszni ezt a meccset.

Az idő szorítja a versenyszervező MLSZ-t is, mert az Európa-bajnokság miatt május elejéig mind az NB I-es bajnokságot, mind a Magyar Kupát be kell fejezni.

Ezzel a góllal pedig a Fradi a vezetést is megszerezte.