Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 11. helyén álló ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy az elmúlt fordulók eredménytelensége, illetve a mutatott játék miatt a klub vezetősége és Csató Sándor közös megegyezéssel szerződést bontottak. A helyére a korábban a Zalaegerszeg csapatánál dolgozó Dobos Barnát nevezték ki, aki 2022. június 30-ig tartó szerződést írt alá a győri klubbal.

Keddtől már Dobos Barna irányítja WKW ETO csapatát. A klub honlapján kiemelik, hogy az új edző legfontosabb feladata, hogy a 2020/2021-es szezon hátralévő kilenc mérkőzésén felmérje azt, hogy kik azok a játékosok, akikre a következő szezonban is lehet számítani, illetve megtalálja azokat a hiányposztokat, ahova a nyáron célzottan kell igazolni.

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy múltú, tradicionális klubhoz kerültem.

- mondta a győri klub honlapjának a feljutási küzdelmekben rutinos Dobos Barna.

Dobos Barna az NB II-es Győr új edzője Forrás: eto.hu

A gyógyszerész, illetve közgazdász végzettséggel is rendelkező Dobos Barnát 2012-ben nevezték ki a Dunaújváros NB III-as csapatának élére, amellyel 2013-ban megnyerte a bajnokságot és feljutott az NB II-be. Rögtön a következő szezonban a második helyig vezette csapatát, így hatalmas bravúrral feljutottak az első osztályba. 2018 szeptemberében vette át a Zalaegerszeg NB II-es csapatának irányítását, és még abban az idényben, nagy fölénnyel megnyerte a csapat az NB II-es bajnokságot, így Dobos vezérletével, hét év után újra feljutott az élvonalba a kék-fehér gárda. 2020 májusában nevezték ki a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzőjének, ahonnan év végén távozott.