Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Vicces videóval mutatta be új edzőjét Szoboszlai Dominikék csapata

Soccer Europa League / Eintracht Frankfurt - FC Salzburg 4: 1. matchday jersey 1st Leg 19 RB professional footballer season 2019 database first leg 20 men ball sport first Ö Austria EL 2020 last 32 round of 32 AUT Salzburg club jersey Club Dress club socc
coach Jesse MARSCH (Salzburg) on the sideline, half-length portrait, Europa League, intermediate round, Eintracht Frankfurt (F) - FC Salzburg (Salzburg) 4: 1, on 20.02.2020 in Frankfurt / Germany. Â | usage worldwide (Photo by Elmar Kremser/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Már tegnap beszámoltunk róla, de mára hivatalossá is vált, hogy nyártól az amerikai Jesse Marsch vezeti majd az RB Leipzig csapatát.

Kedden vált hivatalossá, hogy a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann nyártól átveszi a Bayern München irányítását.

A 47 éves Jesse Marsch szerződése jövő nyárig szól a lipcseiek testvérklubjánál, a Red Bull Salzburgnál, és bár a közelmúltban visszautasította a Tottenham Hotspur ajánlatát, a Bundesliga-csapatnak igent mondott.

A lipcseiek Twitter-oldalán egy top secret mappából származó videót osztottak meg "véletlenül", amin az látszik, hogy a JN monogram JM-re változik majd, azaz Julian Naglesmann helyett Jesse Marsch lesz a következő szezonban az edző.

Az amerikai szakember korábban már volt segédedző Lipcsében, az osztrák testvércsapatot 2019 óta irányítja, és az elmúlt szezonban bajnoki és kupagyőzelemre vezette.

Mindent egy helyen az Eb-ről