Vágólapra másolva!
A Barcelona edzője, Ronald Koeman annyira ideges volt az eredmény miatt, hogy a Real Madrid-Sevilla mérkőzésről elkapcsolt, és inkább a Juventus-Milan rangadót kísérte figyelemmel.

A Daily Mail megírta, hogy a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman elárulta, annyira ideges volt a Real Madrid-Sevilla mérkőzés eredménye miatt, hogy inkább az olasz bajnoki rangadót, a Juventus-Milan összecsapást nézte a TV-ben.

- mondta Koeman.

Kérdéses, hogy a holland szakember mennyire örült a végeredménynek, amely 2-2 lett, ezáltal tovább élesedik a harc a spanyol bajnoki címért.

Ronald Koeman nem bírta nézni a Real meccsét Forrás: AFP/Pau Barrena

Koeman valószínűleg azért volt rendkívül feszült, mert csapata szombaton 0-0-s döntetlent játszott a listavezető Atléticóval, így megadta az esélyt az ősi rivális Realnak arra, hogy egy győzelemmel a La Liga élére ugorjon. Mivel azonban Zinedine Zidane együttese nem tudta legyőzni a Sevillát, a Barca továbbra is versenyben van a bajnoki elsőségért, igaz, jelenleg csak a harmadik helyen áll a tabellán.

A spanyol bajnokság hajrája valóban elképesztő izgalmakat tartogat, ugyanis három fordulóval a vége előtt az éllovas Atlético Madrid 77, a második és a harmadik helyezett Real Madrid és Barcelona egyaránt 75 (az egymás elleni eredmény a Realnak kedvez), míg a negyedik helyezett Sevilla 71 ponttal áll.

Matematikailag még a Sevillának is van esélye a La Liga megnyerésére, de minden bizonnyal a három gigász között dől majd el a bajnoki cím sorsa.