Vágólapra másolva!
A Sevilla futballistája, Ivan Rakitic szerint hatalmas megtiszteltetés volt egy csapatban futballozni a Barcelona hatszoros aranylabdás világklasszisával, Lionel Messivel.

A horvát középpályás 2014-ben került a Sevillától a Barcelonához, és 2020-ig volt a katalán sztárcsapat tagja, majd visszatért az andalúz klubhoz. A Barcánál eltöltött hat szezonja alatt természetesen Lionel Messi oldalán játszhatott, és ez az időszak meghatározó szerepet töltött be a pályafutásában.

"Egy futballista mindig a legjobb játékosok ellen és mellett szeretne játszani, és amikor a legnagyobb klasszissal kerülsz egy csapatba, az egészen kivételes. Hat szenzációs évet tölthettem Barcelonában és rengeteg dolgot tanultam" - mondta Rakitic.

- tette hozzá a 33 éves játékos.

Rakitic kiváltságosnak érzi magát, amiért egy csapatban játszhatott Messivel Forrás: AFP/Curto De La Torre

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen sok évet tölthettem egy csapatban Messivel. Sok trófeáért harcoltunk együtt és sokat meg is nyertünk. Amikor egy kicsit is tudtam segíteni a játékát, különlegesnek éreztem magam. Remek érzés volt, hogy olyan klasszisokkal lehettem egy öltözőben, mint ő" - méltatta egykori csapattársát a horvát válogatottal 2018-ban vb-ezüstérmes labdarúgó.

A bein Sports megírta, hogy Messi jövőjével kapcsolatban Rakitic elmondta, bízik abban, hogy az argentin sztár marad Barcelonában, de bárhogy is dönt, a legjobbakat kívánja neki és a családjának.