Vágólapra másolva!
Az AS Roma klublegendája, Francesco Totti alig várja, hogy José Mourinho munkába álljon az olasz csapatnál. A korábbi remek labdarúgó szerint a portugál szakember a világ legjobb edzője, és nagyon sajnálja, hogy játékospályafutása során nem dolgozhattak együtt.

A Football Italia megírta, hogy az AS Roma történetének legeredményesebb futballistája jelenleg a 2026-os téli olimpia nagyköveteként tevékenykedik, és a csütörtöki sajtótájékoztatón szeretett klubja következő szezonjáról kérdezték.

méltetta Mourinhót Totti.

A portugál sztáredző válasza nem maradt el, az Instagramon reagált a 2017-ben visszavonult klublegenda szavaira.

írta Mourinho a közösségi oldalán.

Totti az olasz válogatott élén remek munkát végző Roberto Manciniről is elismerően beszélt, és reméli, hogy a nemzeti csapat messzire jut az idei Európa-bajnokságon.

mondta az olasz nemzeti csapatról Totti, aki hozzátette, Mancininek nem adna semmilyen tanácsot, hiszen ő nem edző, és a szövetségi kapitány jól tudja, mit csinál.

Az egész játékospályafutását az AS Románál töltő Totti a visszavonulása után két évig menedzserként a klubnál dolgozott, de jelenleg nem lát esélyt arra, hogy bármilyen szerepkörben visszatérjen.

"Nem beszéltem senkivel a Románál, nincs számomra ott pozíció, nem is várok telefonhívást" - vont mérleget a korábbi klasszis labdarúgó.