Saját magát verhette meg az a férfi, aki el akarta lopni az AS Roma focistájának az autóját

AS Roma v SS Lazio - Serie A Soccer Serie A Lazio calcio Italia derby Rome SS Lazio AS Roma Stadio Olimpico Serie Giuseppe Maffia NurPhoto Shaarawy Horizontal GYPSY FOOTBALL MATCH
Stephan El Shaarawy megverte a tolvaj férfit
Vágólapra másolva!
Nyomozás folyik az AS Roma egyik focistája, Stephan El Shaarawy ellen, miután az autója ellopását tervező férfi feljelentette, mivel állítása szerint a focista megverte őt. Egyes szemtanúk szerint azonban a férfi nem mondott igazat, és saját magának okozott sérüléseket. 

José Carlos Sagardia Aliaga február közepén próbálta meg ellopni Stephan El Shaarawy Lamborghinijét, ám az autó egyik ablakának a betörése után az AS Roma játékosa észrevette, majd üldözőbe vette a férfit - derül ki a Nemzeti Sport oldaláról. A 28 éves labdarúgó gyorsan utol is érte a tolvajt,

akinek az elmondása szerint a dühös focista a földre vitte, majd a rendőrök kiérkezéséig megverte, ezzel súlyos sérüléseket okozott neki.

A tolvaj az autólopási kísérletért másfél év börtönt kapott, ezt követően azonban testi sértés vádjával feljelentette El Shaarawyt.

Stephan El Shaarawy megverte a tolvaj férfit Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az olasz lap szerint két szemtanú is azt állította, hogy a tolvaj saját magát ütötte arcon, így kérdéses, hogy mennyire áll meg a vád.