Eldőlt a La Liga egyik legjobb futballistájának a jövője

Gerard Moreno Villarreal La Liga
Villarreal's Spanish forward Gerard Moreno celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Elche CF and Villarreal CF at the Martinez Valero stadium in Elche on February 6, 2021. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Gerard Moreno 2027-ig meghosszabbította szerződését az Európa Liga-győztes Villarreal csapatával - adta hírül a klub hivatalos oldalán.

A 29 éves támadó fantasztikus szezont tudhat maga mögött. A Villarreal színeiben 46 meccsen 30 gólt rúgott a 2020-21-es évadban, amiből 23-at a La Ligában - amivel a bajnokság legjobb spanyol gólszerzője lett -, hetet az Európa Ligában szerzett.

Utóbiban a végső győzelem is összejött, így a spanyol együttes az új idényben a Bajnokok Ligájában is megmutathatja magát. Ez Morenóra is igaz, aki 2027-ig hosszabbította meg szerződését, aminek köszönhetően szinte biztosan a Villarreal történetének legeredményesebb futballistájává fog válni.

Moreno képességei Luis Enrique figyelmét is felhívták, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya alapemberként, többször is a kezdőcsapatba állítva számolt vele az Európa-bajnokságon.