Kettős győzelemre készül a Celtic a Ferencváros ellen

Horizontal
Celtic's Greek Australian head coach Ange Postecoglou reacts on the touchline during the UEFA Europa League group G football match between Celtic and Bayer 04 Leverkusen at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland on September 30, 2021. (Photo by Neil Hanna / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros elleni kettős győzelemre készül a Celtic edzője, Ange Postecoglu – erről beszélt, miután hazai pályán kapott ki a csapata 4-0-ra a Bayer Leverkusentől.

A Celtic menedzsere szerint csapata saját magának nehezítette meg a dolgát a németek ellen és így nem maradt más választása, mint mindkét Ferencváros elleni meccset megnyerni.

Mindkét zöld-fehér csapat két vereséggel kezdte a csoportkört az Európa-ligában.

Ange Postecoglou nem lehetett elégedett Forrás: AFP/Neil Hanna

„Megvoltak a helyzeteink, talán ha lőttünk volna egy gólt, akkor újra meccsben lettünk volna. Mindkét következő meccsünket meg kell majd nyernünk, ha életben akarunk maradni. Egy 4-0-s vereség után érthetően sokan csalódottak, de ezt motiváló erőként kell használnunk. A legtöbb gondot mi okoztuk saját magunknak, de voltak remek lehetőségeink, miközben az ellenfélnél olyan játékosok voltak, akik minden hibát kihasználtak" – mondta Postecoglu, aki nem lát okot arra, miért változtatna csapat támadó hozzáállásán.