Vágólapra másolva!
A horvát élvonalbeli bajnokságban a Hajduk Split idegenben 3-2-re legyőzte a HNK Rijekát a forduló vasárnapi rangadóján. A meccs hőse minden szempontból a dalmátok csatára, Marko Livaja volt.

A vendégek a 45. percben a 28 éves csatár góljával szereztek vezetést, aki ezt alaposan meg is ünnepelte a hazai tábor előtt, amivel a kelleténél jobban felhúzott egyeseket. Például azt a drukkert, aki még a félidő lefújása előtt berohant a pályára, és rátámadt az egyik spliti játékosra. Ekkor érkezett a mindenhol hasznos Livaja, és a nyakánál fogva földre vitte a betolakodót.

A csatár számára ezzel még nem ért véget az este, mert a 84. percben már ő egyenlített, miután a Rijeka fordított a második félidőben. Az egyenlítés pedig szárnyakat adott a Hajduknak, amelyik a 98. percben a győztes gólt is megszerezte.

És itt még nem volt vége a show-nak: lefújás után ugyanis jött egy újabb rijekai drukker-spliti focista összecsapás, amiből megint csak utóbbi került ki győztesen. Az állcsúcsra betaláló jobb horgot, bármelyik bokszedző megtapsolná: