Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona a hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapat nyáron igazolt argentin támadója, Sergio Agüero legalább három hónapig nem játszhat, ugyanis szívritmuszavar miatt diagnosztikai és terápiás eljáráson fog átesni.

A 33 éves támadó az Alavés elleni szombat esti mérkőzésén egy légipárbaj után maradt lent a földön, de úgy tűnt, nem ütközött senkivel, nem kapott ütést sem. Elsőre azt lehett hinni, hogy esetleg rosszul fogott talajt, és abba sérült bele.

A találkozó után aztán kiderült, hogy Agüero az egész első félidőben érezte fájdalmat a mellkasa tájékán, ezért kellett lecserélni már az első félidőben.

Agüero legalább három hónapig nem játszhat Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Az argentin támadót ezt követően kórházba szállították szívvizsgálatra, és bár a csapat edzője elmondta, hogy a támadó jól érzi magát, a klub most megerősítette, hogy Agüero a következő három hónapban nem futballozhat.

A Barcelona közleménye szerint Agüero diagnosztikai és terápiás eljáráson fog átesni, a következő három hónapban pedig értékelik a kezelés hatékonyságát, hogy megállapítsák a felépülési folyamatát.