Német edző érkezhet a Honvédhoz a megbukott Horváth Ferenc helyére

HORVÁTH Ferenc
Horváth Ferenc kispesti vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Újpest FC mérkőzésen
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport információi szerint a német Michael Boris lehet Horváth Ferenc utóda az NB I-ben szereplő Budapest Honvéd labdarúgó-csapatának kispadján.

A fővárosi klub vezetését idén februárban átvevő Horváth Ferenc helyzete nem könnyű, utóbbi öt bajnokijából négyet elveszített, csak az MTK elleni 3-0-s győzelem a kivétel. A csapat szombaton a forduló előtt a tabella utolsó helyén álló Újpesttől is kikapott hazai pályán 2-1-re, ami véget vethet Horváth Ferenc kispesti munkájának.

A Nemzeti Sport értelsülései szerint a szakembert egyelőre nem menesztette a klub, de ez várhatóan csak idő kérdése, és már az utóda is megvan, mégpedig a korábban a magyar U21-es válogatottat is irányító Michael Boris személyében.

A német szakember már dolgozott a magyar élvonalban, igaz, az MTK-nál nem volt sikeres, idén májusban távozott a kék-fehérek kispadjáról. Ezt követően a dán élvonalban szereplő SonderjyskE edzője volt, ahonnan novemberben rúgták ki, miután a csapat 14 forduló alatt mindössze 9 pontot szerzett az irányításával. Boris neve felmerült Kisvárdán is Joao Janeiro távozása után, de a klub végül nem szavazott neki bizalmat.