Élő közvetítés
Ausztria
ÉLŐ
Franciaország
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Paris Saint-Germain 1-1-es döntetlent játszott a kieső helyen álló Lorient otthonában.

Mauricio Pochettino sérülés miatt nem számíthatott legnagyobb sztárjai közül Neymarra, valamint eltiltás miatt Kylian Mbappéra sem. Ott volt azonban a párizsi sztárcsapat kezdőjében a hétszeres aranylabdás Lionel Messi.

Az argentin klasszis kis híján megszerezte a vezetést a PSG-nek az első félidő derekánál, ám a lövése a jobb kapufán csattant.

A Paris Saint-Germain kihagyott helyzetei megbosszúlták magukat, ugyanis a szünet előtt a Loreint szerezte meg a vezetést.

Ramos kiállítása után mentett pontot a PSG Forrás: AFP/Jean-Francois Monier

Mauricio Pochettino a szünetben becserélte Sergio Ramost, ám a világ- és kétszeres Európa-bajnok spanyol védő egy félidőt sem töltött a pályán, ugyanis a hajrában megkapta második sárga lapját, így idő előtt mehetett zuhanyozni.

A PSG emberhátrányban is óriási fölényben játszott, ami aztán a 91. percben góllá érett. Hakimi beadására érkezett remek ütemben Mauro Icardi és közelről fejelt a kapuba.

A hátralévő időben több gól már nem esett a találkozón, így hatalmas meglepetésre a francia bajnokságot toronymagasan vezető párizsiak nem tudták megverni a kieső helyen álló Lorientet.

Ligue 1, 19. forduló:
Lorient–PSG 1–1 (Moncondult 40., ill. Icardi 90+1.)

Mindent egy helyen az Eb-ről