Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában a Budapest Honvéd 3-1-re legyőzte a MOL Fehérvár FC csapatát a Bozsik Arénában, így Szabics Imre csapata a harmadik bajnoki meccsét is elvesztette a tavaszi szezonban. A találkozó után Fiola Attila, a Fehérvár magyar válogatott focistája csapattársai mentalitását kritizálta.

„Szarul játszottunk.

Mindenki keresse magában a hibát, aztán talán a jövő héten mindenki úgy megy ki a pályára, hogy győzni akar, mert úgy néz ki, hogy sokan nem így tesznek. Három hete keressük a hibát, remélem, hogy a következő időszakban nem ezt a Videotont fogják látni, mert ez egyszerűen katasztrófa, szégyen, ahogy teljesít a csapat.

Fiola Attila szerint nem edzőkérdés a Fehérvár gyenge szereplése Forrás: AFP/Tibor Illyes

Hozzáállás, a játékosok hozzáállása a hiba, nem lehet így pályára lépni és így játszani. Vezetünk 1-0-ra aztán sétálgattunk a pályán.

Égetjük saját magunkat és a csapatot. Ez nem edzőkérdés, ez a játékoson múlik, fejben dől el. Vezetünk, aztán úgy játszunk, mint U15-ben. Kimegyünk a grundra, aztán rúgjuk a labdát, így nem lehet focizni.

Sajnálom, hogy így játszottunk, bocsánatot szeretnék kérni a szurkolóktól, akik eljöttek a mérkőzésre, mert nem ezt érdemelték" – nyilatkozta az M4 Sportnak a lefújást követően Fiola Attila, a fehérváriak védője.

A Fehérvár ezzel a vereséggel maradt a negyedik helyen, de a harmadik tavaszi bajnoki meccsét is elvesztett és már tíz pont a hátránya a harmadik helyen álló Kisvárda mögött.