Legendás csodagólt másolt le a portugál válogatott focista - videó

Brentford v Wolverhampton Wanderers - Premier League Brentford vs Wolverhampton Wanderers EPL Premier League Saturday 22nd January 2022 Season 2020-1 Soccer Horizontal FOOTBALL
Rubén Neves of Wolverhampton Wanderers celebrates after scoring a goal during the Premier League match between Brentford and Wolverhampton Wanderers at the Brentford Community Stadium, Brentford on Saturday 22nd January 2022. (Photo by Juan Gasparini/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Wolverhampton odahaza 4-0-ra győzte a Watfordot a Premier League 30. fordulójában. A kiütéses sikerből csodaszép góllal vette a ki a részét a portugál válogatott Rúben Neves.

A mérkőzés hajrájában Chiquinho tette oda a labdát fejjel Neves elé, aki a tizenhatos előterében még tolt rajta egyet, aztán csodálatos mozdulattal emelt a kapuba.

Neves gólját elnézve eszünkbe juthat a Premier League történetének egyik legemlékezetesebb találata, ugyanis a pazar mozdulat kísértetiesen hasonlít a Manchester United legendájának, Eric Cantonának ikonikus góljára, amit 1996-ban lőtt a Sunderland ellen 5-0-ra megnyert találkozón. Csak a legendás gólöröm maradt el a portugál középpályástól.