Vágólapra másolva!
Távozik Kemenes Szabolcs, a labdarúgó Merkantil Bank Liga utolsó előtti helyén álló III. Kerületi TVE vezetőedzője, a helyére pedig a Nemzeti Sport értesülése szerint magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila ülhet le.

Az óbudai csapat a legutóbbi négy mérkőzését elveszítette az NB II-ben, így visszacsúszott az utolsó előtti kieső helyre, ezért a klubvezetés megköszönte Kemenes Szabolcs vezetőedző munkáját.

Kemenes Szabolcs remek munkát végzett az óbudai csapatnál Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nagyon köszönjük az elmúlt közel három évet. Felejthetetlen időszak volt. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, nagyon jó embereket ismertünk meg. Nem csak munkatársakra, de barátokra is találtunk.

Sok sikert kívánunk a klubnak, a csapatnak az elkövetkező időszakhoz!" - búcsúzott az edző stáb nevében a 35 éves Kemenes Szabolcs, aki az előző szezonban feljuttatta az óbudai csapatot a harmadosztályból.

Pintér Attila az NB II-ben térhet vissza Forrás: MTI/Illyés Tibor

A korábbi kiváló kapus helyére a Ferencvárossal és a Győri ETO csapatával is bajnoki címet nyerő Pintér Attila ülhet le a kispadra, aki Nemzeti Sport megkeresésére megerősítette a pletykákat. Az 55 éves Pintér legutóbb a Mezőkövesd csapatát irányította, október elején azonban elküldték, amikor a csapata a hat mérkőzésen keresztül nyeretlen maradt és a kieső zónába került.