Elképesztően nagy helyzetet hagyott ki a Manchester United korábbi sztárja - videó

Los Angeles Galaxy v Seattle Sounders FC GettyImageRank2 Color Image soccer major league soccer Horizontal SPORT
SEATTLE, WASHINGTON - NOVEMBER 01: Javier Hernandez #14 of Los Angeles FC scores a goal during the first half against the Seattle Sounders at Lumen Field on November 01, 2021 in Seattle, Washington. Steph Chambers/Getty Images/AFP (Photo by Steph Chambers / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) megrendezett Austin FC-Los Angeles Galaxy mérkőzésen a Manchester United és a Real Madrid korábbi sztárja, Javier "Chicharito" Hernandez óriási gólhelyzetet hagyott ki.

A mexikói támadó az első félidő hosszabbításában kapott a jobb oldalról egy jó passzt, és középen teljesen üresen érkezett a kapu elé.

A 33 éves csatárnak gyakorlatilag 4 méterről kellett volna az üres kapuba passzolnia, ám elképesztően rosszul találta el a labdát, és csúnyán a kapu fölé lőtt.

Chicharito hibája végül nem lett végzetes, a Los Angeles Galaxy így is 1-0-ra nyerni tudott. A Manchester United és a Real Madrid korábbi futballistája 2020 januárjában a Sevilla együttesétől igazolt az Egyesült Államokba. A mexikói játékos ebben a szezonban eddig 9 bajnokin 5 gólt lőtt, csapata 10 mérkőzés után vezeti a Nyugati Főcsoportot.