Magából kikelve balhézott a West Ham United edzője, kiállították - videó

firo : 05.05.2022 Fuvuball , Soccer, , Europa League, Semi-finals, Second leg Eintracht Frankfurt - West Ham United Fuvuball Semifinals Spo Eintracht Frankfurt - West Ham United Return leg Horizontal FOOTBALL EUROPA LEAGUE
firo : 05/05/2022 Fuvuball , soccer, , Europa League, semi-finals, return game Eintracht Frankfurt - West Ham United picture: v. left referee Jesus Gil Manzano gives coach David Moyes (West Ham United) re. the red card in dialogue with Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt). (Photo by Heiko Becker / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Frankfurt parázshangulatú mérkőzésen győzte le otthon csütörtökön a West Ham United csapatát az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a fináléba. Az angol együttes már húsz perc után emberhátrányba került, majd a hajrában a londoniak vezetőedzője, David Moyes is piros lapot kapott, amiért dühében megrúgta a labdaszedő fiút.

A West Ham menedzsere nem bírta idegekkel, hogy a mérkőzés végén a frankfurtiak látványosan húzták az időt. Mindössze 13 perccel a vége előtt a skót edző elkérte a labdát az egyik frankfurti labdaszedőtől, hogy csapata minél előbb játékba hozhassa azt. A labdaszedő kicsit lassan ugyan, de Moyesak adta labdát, az edző viszont mérgében erőből visszarúgta és kis híján fejen találta a gyereket.

Jesus Gil Manzano játékvezető az agresszív megmozdulást piros lappal jutalmazta, így idő előtt mehetett az öltözőbe. Az 59 éves tréner az eset után elnézést kért.

– indokolta a tettét a mérkőzés után a skót edző.

A Frankfurt lett egyébként az első német csapat, amely az UEFA-kupa után az El döntőjébe is eljutott, ahol majd az RB Leipziget kiejtő Glasgow Rangers lesz az ellenfele. A finálét május 18-án rendezik Sevillában.