Vágólapra másolva!
A Kisvárda minden korábbi teljesítményét felülmúlva, a ZTE 2-1-es legyőzésével bebiztosította második helyét az NB I-ben, ezze a nemzetközi kupaszereplést is. A Kisvárda a következő szezonban a Konferencia-ligában indulhat majd, de azt egyelőre nem tudni, a sportigazgató, Révész Attila ott lesz-e akkor is a csapat mellett.

„Ennél felemelőbb érzést nehéz elképzelni, ezt a forgatókönyvet a legprofibb forgatókönyvíró sem tudta volna megírni, parádésra sikerült. Az utolsó pillanatban nyertünk, az utolsó pillanatban koronáztuk meg a teljesítményünket" – mondta az M4 Sportnak Révész Attila.

„Nehézség mindig van, ahogy most is volt, de próbálok a pozitív pillanatokra emlékezni. Tíz-tizenegy év kemény munkája van ebben, nem tudom mi lesz ezután, most agyon nehéz, nagyon büszke vagyok a játékosokra" – mondta Révész, miközben a könnyeit törölgette.

„Ez a pillanat nem alkalmas arra, hogy a jövőre gondoljak, a következő órákban csak a boldogsággal szeretnék foglalkozni. Nehéz a tizenkét csapatos bajnokságban, a 2016-17-es Honvéd bajnoki teljesítményéhez hasonló a mienk. Nem véletlen, hogy a Ferencváros és a Videoton mögött nagyon nehéz, de a gazdasági különbözetet tervezettséggel, tudatossággal tüntettük el. Ennél nagyobb elismerés nekem nem kell. A játékosokat egyedi módszerrel választjuk ki, adatfeldolgozással, algoritmusokkal. Megvan nálunk is a fejlődési lehetőség, a hiányposztok kitöltésével még élvezetesebb meccseket is játszhatunk majd.

Ha itt hagyom a csapatot, akkor kész tervvel, átmenetet biztosítva, mint egy normális cégnél teszem majd, én vagyok annyira tisztességes, hogy így járjak el" – mondta Révész Attila.