Dybala zokogva, Chiellini mosolygósan búcsúzott a Juventustól - videó

Juventus v Lazio - Serie A Juventus,Lazio,Serie A Horizontal
TURIN, ITALY - MAY 16: Paulo Dybala of Juventus is greeted by his teammate Giorgio Chiellini (L) after being replaced during the Italian Serie A football match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy on May 16, 2022. Isabella Bonotto / Anadolu Agency (Photo by Isabella Bonotto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus lejátszotta a bajnokságban utolsó hazai meccsét, amely 2-2-es döntetlen lett a Lazio ellen. Ez volt az utolsó meccse hazai közönség előtt a veterán Giorgio Chiellininek és az argentin Paulo Dybalának is.

Chiellinit a 17. percben lecserélte Massimiliano Allegri, miután éppen ennyi évet töltött a klubnál, majd a lefújás után gyerekeivel búcsúzott a közönségtől. Azt egyelőre nem tudni, hogy az Európa-bajnok védő hol folytatja, a hírek szerint irány Amerika és az MLS, de az sem kizárt, hogy a "nyugdíjas" éveket választja.

Szintén távozik a csapattól Paulo Dybala, de ő még messze van a visszavonulástól. Az argentin klasszis nem tudott megegyezni a Juventusszal a szerződéshosszabbításával kapcsolatban, így ő ingyen távozik. Egyelőre az ő esetében sincs konkrétum, de a milánói csapatokról és angol topklubokról hallani.

Dybala hétvégén érzelmes posztban búcsúzott, és a pályán sem bírta ki sírás nélkül.