Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4-0-ra nyert Anglia vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így 69 év után diadalmaskodott újra a szigetországban, sikerével pedig a 3. csoport élére ugrott. A mérkőzés után a két gólpasszt kiosztó Ádám Martin nyilatkozott.

"Beírtuk magunkat a történelemkönyvekbe. Egészen jól állunk a csoportban. Ezt senki nem gondolta volna az elején.

Nyilván nagyon boldogok vagyunk. A hazaúton biztosan kiünnepeljük magunkat. Nagyon komoly, ahogy egymásért küzdünk, nincsenek egyénieskedések. Csak együtt megy. Mindenki nagyon sokat dolgozott. Szerencsére sikerült két gólt rúgnunk, miután beálltam, de nem volt ennyire egyszerű, mint elmondani. Nagyon jó ellenfél ellen nem kell magyarázni a sikert.

Ádám Martin két gólpasszt adott az angolok ellen Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Olaszországban is lehetett őket hallani, meg itt is. Hazai pályán meg telt ház előtt játszani fenomenális volt. Meglátjuk, mit hoz a jövő, most jön egy kis pihenő, utána felkészülünk a hátralévő meccsekre" - mondta gólpasszkat adó Ádám Martin az M4 Sport kamerája előtt, aki a jövőjéval kapcsolatban elárulta, bár nagy álma Angliában játszani, mivel már nem EU-tagok, így valószínűleg ez nem fog teljesülni.