Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Ádám Martin júliusban igazolt a dél-koreai Ulszan Hyundai labdarúgócsapatához, ám úgy tűnik egyelőre nem megy számára zökkenőmentesen a beilleszkedés.

Az NB I legutóbbi gólkirálya augusztus 2-án mutatkozott be a dél-koreai élvonalban listavezető Ulszan Hyundai színeiben. A Paks korábbi támadója kezdőként kapott lehetőséget és az 52. percben 1-0-s hátránynál cserélte le az Ulszan edzője, Hong Myung Bo, aki a mérkőzés után elmondta, hogy magyar játékosa egyéni edzéseket végez, hogy mielőbb el tudja sajátítani a kívánt támadójátékot.

– mondta a két éve ázsiai Bajnokok Ligáját nyert együttes trénere.

Ádám Martin két gólpasszt adott az angolok elleni meccsen csereként Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A dél-koreai sports.news.nate.com azt írta a Szöul elleni mérkőzés után, hogy a magyar válogatott támadó meglehetősen nehézkesen mozgott és 51 perc alatt mindössze egyszer próbálkozott lövéssel. A lap kiemelte, hogy Ádám fizikai állapota nem optimális, a súlya megnőtt ahhoz képest, amikor az előző szezonban ontotta a gólokat.

Ádám a nyári klubváltása óta még csak ezen az egy találkozón kapott lehetőséget, azon kívül két másik meccset is a kispadról nézett végig.

- mondta el a magyar támadó.