Vágólapra másolva!
A Manchester United ötszörös aranylabdás sztárja, Cristiano Ronaldo körül újabb botrány robbant ki. A nemzetközi sajtóban olyan információk láttak napvilágot, miszerint a portugál klasszis az előző szezonban beleszólt a csapatösszeállításba és az egyik társával is problémája akadt.

A 37 éves sztár tavaly tért vissza az Old Traffordra, de a United vele is szenvedett, hiszen a csapat csak a hatodik helyen végzett a bajnokságban, így lemaradt a Bajnokok Ligájáról.

A The Sun megírta, hogy napvilágot láttak olyan információk, miszerint Ronaldónak különböző követelései voltak a csapattal szemben.

Az ötszörös aranylabdás világsztár állítólag javaslatokat tett az edzőjének a csapat összeállítását illetően, és azt is elmondta, kivel hajlandó együtt játszani a csatársorban.

A hírek szerint az előző idényben Ronaldo, Paul Pogba és Raphael Varane megkeresték a csapat ideiglenes menedzserét, Ralf Rangnickot, hogy ezeket a kérdéseket együtt megvitassák.

Cristiano Ronaldo nehéz helyzetben van a Manchester Unitedben Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Ezeken a megbeszéléseken azonban a csapatkapitány, Harry Maguire nem vett részt, mert Ronaldo azt kérte Rangnicktól, hogy száműzze a kispadra az angol válogatott játékost, aki szerinte a csapat problémáiért jelentős mértékben felelős.

Ronaldo helyzete az új idényben még rosszabbra fordult, a nyáron kinevezett holland edző, Erik Ten Hag nem számít rá stabil kezdőjátékosként, akire dühös emiatt. A Liverpool és a Southampton elleni bajnoki meccseken is csak csereként kapott lehetőséget a portugál, akinek már nagyon kevés ideje maradt arra, hogy távozzon, hiszen a nyári átigazolási időszak szeptember 1-jén zárul.