Vágólapra másolva!
A Manchester United szeretné leigazolni az osztrák válogatott Marko Arnautovicot, aki korábban már focizott a Premier League-ben.

Erik ten Hag csapata már tett is egy 8 millió fontos ajánlatot, amit a hírek szerint visszautasított a Bologna, ahol jelenleg focizik a támadó.

A 33 éves játékos korábban már dolgozott a hollanddal a Twente csapatánál, Angliában pedig volt a Stoke City és a West Ham United játékosa is. 184 angol bajnokin összesen 43 gólt szerzett és adott 33 gólpasszt is.

Marko Arnautovic az osztrák válogatottban rasszista botrányba is keveredett, miután az északmacedónok ellen gólöröm közben sértő, nacionalista megjegyzéseket kiabált Forrás: AFP/Justin Setterfield

Arnautovic 2019-ben igazol Londonból Kínába, majd az előző szezonban tért vissza Európába, a Bolognához, ahol 14 bajnoki gólt szerzett.

Arnautovic neve azért merült fel, mert Cristiano Ronaldo és Anthony Martial mellett nincs klasszikus csatára az angoloknak, akik az első bajnokijukon rögtön kikaptak 2-1-re a Bightontól, ahol Martial sérült volt, CR pedig csak csereként tudott beállni.