A vb-ről lemaradó olasz sztárfocista elárulta, melyik csapatnak fog szurkolni a világbajnokságon

Italy v England: UEFA Nations League - League Path Group 3 NurPhoto General news September 22 2022 22th September 2022 Nations League Competition Italy v England September 23 23th September 2022 Horizontal
Jorginho (#8 Italy) during Italy against England, Nations League, at Giuseppe Meazza Stadium on September 23, 2022. (Photo by Alessio Morgese/NurPhoto) (Photo by Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea olasz válogatott középpályása, Jorginho biztosan nem lesz ott a közelgő foci-vb-n, mivel az Európa-bajnok Olaszország nem jutott ki a tornára. Ettől függetlenül a focista elárulta egy interjúban, hogy melyik csapat sikeréért fog szorítani.

– mondta a Brazíliában született Jorginho, aki 15 éves korában költözött Olaszországba.

A hatodik világbajnoki címére törő brazil válogatott kirobbanó formában van, a vb előtti utolsó felkészülési meccsén 5-1-es sikert aratott Tunézia ellen és volt az egymást követő hetedik győzelme. A sorozat még a vb-selejtezőben indult, amely során Chilén, Paraguayon és Bolívián is átléptek a brazilok, majd azóta Dél-Korea, Japán, Ghána és most Tunézia sem tudta őket lefékezni. Ezeken az összecsapásokon ráadásul 26-1 a válogatott gólkülönbsége. Tite csapata a világbajnokságon Szerbiával, Svájccal és Kamerunnal került egy csoportba.