Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo is ott lesz a Manchester United keretében a csütörtök esti Leicester City elleni bajnoki mérkőzésén.

Mint ismért, a 37 éves klasszis július végén tért vissza a Manchester Unitedhez, miután kihagyta a klub thaiföldi és ausztráliai túráját. Ronaldo ekkor találkozott a csapat holland edzőjével, Erik Ten Haggal mióta elmondta neki, hogy el szeretné hagyni a klubot.

Ez után a játékos ügynöke, Jorge Mendes szerette volna felajánlani a sztár a Chelsea-nek, a Bayern Münchennek, az Atlético Madridnak, a Dortmundnak és a Napolinak is, de mindegyik klub nemet mondott Ronaldo szolgálataira.

Ronaldóra egyelőre nincs kereslet az átigazolási piacon Forrás: AFP/Daniel Leal

Magyar idő szerint éjfélkor zárul az átigazolási időszak, és az ötszörös aranylabdást egyetlen Bajnokok Ligájában szereplő csapat sem vette meg, így jelen állás szerint Ronaldo marad Manchesterben.

Ronaldo maradására enged következtetni az is, hogy a Manchester United csütörtök este Leicester City otthonában lép pályára, a Sky Sports pedig megerősítette, hogy a portugál sztár is ott volt a találkozóra induló csapatbuszon, így bevethető lesz a mérkőzésen.