Vágólapra másolva!
Érdekes részletek derültek ki Cristiano Ronaldo meghiúsult nyári klubváltását illetően. Az Al Hilal elnöke, Fahad ben Nafel egy interjúban elárulta, hogy nem a portugál világsztár utasította vissza az ajánlatukat és nem ők jelentették az akadályt a szerződés létrejöttében.

A nyári átigazolási időszak slágertémája volt Cristiano Ronaldo klubváltása, pedig valójában csak egy hivatalos ajánlat futott be a portugál klasszisért a Manchester United vezetőségéhez. A szaúd-arábiai Al-Hilal elnöke, Fahad ben Nafel a Thamanya nevű YouTube-csatornának adott nyilatkozatában azt állította, hogy a pénz nem jelentett problémát, és Ronaldo sem utasította vissza őket. Hozzátette, azért nem jött létre a giga átigazolás, mert a szaúd-arábiai sportdöntőbíróság nem engedélyezte volna a bajnokságban Cristiano Ronaldo regisztrálását.

Cristiano Ronaldo pályafutása legnehezebb időszakát éli jelenleg Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

– jelentette ki Nafel, aki elárulta, hogy a tárgyalások már az végső szakaszában jártak, amikor meghiúsult az üzlet.

A Manchester United ötszörös aranylabdás klasszisa végül maradt, az idei szezonban azonban kikerült a kezdőcsapatból és eddig csupán egy gólt szerzett az idényben.