Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Vasas FC rövidesen bejelenti Kuttor Attila vezetőedző menesztését, akinek már az utódja is megvan Angyalföldön. A klub azóta hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a tréner. 

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Vasas FC bizalma

megrendült Kuttor Attila vezetőedzőben, és váltás következhet

az NB I-be tavasszal visszajutott, de hét forduló után nyeretlen angyalföldi klub kispadján.

A lap úgy tudja, közben

meg is született a végleges döntés: Kuttor Attilának távoznia kell, és már az utódját is megtalálták. A következő edzést már az új tréner tarthatja, akit ma be is jelenthet a klub.

Úgy tudjuk, egy rutinos, magyar szakember veszi át a helyét, aki nyert már bajnokságot a magyar élvonalban.

Kuttor Attila távozik a Vasas kispadjáról Forrás: vasasfc.hu

Kuttor Attila tavaly júniusban vette át az akkor NB II-es Vasas irányítását, melyet 48 tétmérkőzésen vezetett, 27-szer győzött vele a csapat, 15 döntetlen és hat vereség mellett. Idén, február és augusztus között volt egy 19 tétmérkőzésen át tartó veretlenségi sorozata a csapatnak. Ám jelenleg a Vasas öt döntetlennel és két vereséggel a 11. helyen áll a tabellán, legutóbb a Puskás Akadémia ellen végzett 1–1-re.

A Vasas jelentheti be a második edzőváltást az új idényben, azok után, hogy múlt héten a DVSC elköszönt Joao Janeirótól.

Frissítés:

Az angyalföldi klub a honlapján jelentette be, hogy Kuttor Attila vezetőedző mellett Tóth Mihály pályaedző szerződését is felbontották.