Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este a Puskás Arénában fogadja az Európa-bajnok olaszokat, és arra készül, hogy egy újabb elképesztő bravúrral bekerüljön a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. A gyönyörű stadion három évvel ezelőtt épült fel, és már eddig is rengeteg felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a szurkolókat.

Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a Facebookon egy nagyszerű videóval egybekötött posztot osztott meg, amely a három évvel ezelőtt felépült Puskás Arénát mutatja be.

A másfél perces videón a stadion építéséről és a magyar válogatott fantasztikus győzelmeiről láthatunk jeleneteket, melyek között szerepel Szoboszlai Dominik Izland ellen szerzett, Eb-részvételt érő szenzációs gólja is.

Marco Rossi együttese ma este az Európa-bajnok olaszokat fogadja a Puskás Arénában, egy újabb bravúrral soha nem látott sikert érhet el a válogatott.

"Puskás Aréna: a futball hazatér!

Magyarok tervezték, magyarok építették, kívülről megidézi a Népstadiont, belülről ultramodern, több mint stadion: 21. századi rendezvényközpont.

Ma este a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet! 54 éve nem nyertünk jelentős trófeát, most ott lehetünk a Nemzetek Ligája döntőjében.

-írta posztjában Fürjes Balázs.