Messi aláírását tetováltatta magára a kapus - videó

Lionel Messi
Messi büntetőből és egy látványos átemeléssel is betalált az argentin válogatott legutóbbi meccsén
Vágólapra másolva!
Az Inter Miami argentin kapusa annyira megörült annak, hogy találkozhatott Lionel Messivel, hogy még a Paris Saint-Germain sztárfocistájától kapott aláírást is magára varratta.

Pár napja Lionel Messi az argentin válogatott színeiben két gólt lőtt Honduras ellen Miamiban. Ezzel 88 gólnál jár válogatott színekben a 35 esztendős Messi, amivel negyedik a nemzetközi örökrangsorban.

Messi büntetőből és egy látványos átemeléssel is betalált az argentin válogatott legutóbbi meccsén Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Eric Espada

A találkozót természetesen a helyszínen tekintette meg az MLS-ben szereplő Inter Miaminak az összes csapattagjai is, akik lelkes szurkolókként kértek közös képet Messitől a meccs után. A PSG argentin szupersztárja készséggel pózolt hosszasan a játékosokkal és a stábtagokkal, sőt a David Beckham tulajdonában álló klub kapusa, Francisco Ranieri még egy autogramot is kért a karjára honfitársától.

Azonban nem elégedett meg ennyivel, és úgy döntött, hogy örökre magán akarja viselni a klasszis támadó szignóját, ezért magára tetováltatta az aláírást.

– írta a fiatal kapus egy Instagram-bejegyzésben.