Vágólapra másolva!
A nyári világjátékokon még Sándorfi Ajsa néven bronzérmet nyerő sportoló a Superfight Series Hungary 10. gáláján már férjezett nevén, Nardelottiként lép a szorítóba. Profi versenyen három év után először.

"Nagyon izgatott vagyok, mert jó ideje ez lesz az első olyan gálám, ahol profi körülmények között, védőfelszerelés nélkül lépek ringbe, ráadásul idehaza, olyan közönség előtt, amelyben tudom, hogy ottlesznek a barátaim és a családtagjaim. Mindent elkövetek majd azért, hogy bizonyítani tudjak előttük" – idézi Nardelotti Ajsát a Prémium Média.

A magyar harcos (balra) a három évvel ezelőtti profi gála előtt Forrás: Prémium Média

A Világjátékok utáni pihenőjét az esküvője tette emlékezetessé, de az elmúlt hetekben már kőkeményen készült a fehérvári csatára.

"Úgy érzem, a technikámat elég jól összeraktuk már a világjátékokra is, így most inkább a kondim felépítésén van a hangsúly.

Részletesen kielemezzük a lány stílusát, azt, hogy milyen taktikával lehetek majd a legeredményesebb ellene" - mondta ellenfeléről, akinek jobbára szintén amatőr eredményei vannak, de a stílusa nagyon hasonló a magyar harcoséhoz.

Három év nagy idő, így Nardelotti Ajsa nem is titkolja, hogy izgul a szombat esti csata előtt.

A Világjátékokon nyert bronzéremmel Forrás: Prémium Média

"Ez lesz a második Superfight Series-gálám és az első is nagyon-nagyon jó élmény volt.

Emlékszem, nagyon izgultam, és ez most sincs másként. Sőt, talán még jobban is izgulok az elvárások miatt" - mondta el a Perfect Fight Club harcosa, aki 60 kilogrammban, K-1-es szabályrendszerben teszi próbára tudását szerb Gordan Sztankovics ellen.

A Superfight Series Hungary 10. gálája október 1-jén a székesfehérvári KÖFÉM Sportcsarnokban lesz.