Vágólapra másolva!
Valószínűleg többé nem játszik az FC Basel színeiben Szalai Ádám. A Blick cikke szerint a magyar válogatottól nemrég ünnepelt hősként visszavonult játékost egyszerűen kitiltották az FC Basel edzéseiről, csak egyéni tréningen vehet részt. 

A lap beszámolója szerint a Zürich elleni meccs előtt a Basel 34 éves magyar támadója nem a csapattal, hanem Bjorn Rekelhof edzővel hangolódott.

A Blick Szalai Ádám ügynökétől, Fischer Olivértől megtudta, döbbenten értesültek a változtatásról. "Finoman szólva sem örülünk a történteknek. Főleg azért sokkoló az egész, mert legutóbb Ádám kiemelkedően teljesített a válogatottban.

Arra számítunk, hogy az FC Basel azonnal visszavonja ezt az érthetetlen és elfogadhatatlan eljárást."

Szalai Ádám a Basel edzésén - itt még a csapattal Forrás: FC Basel 1893/Facebook

Szalai Ádám szerződése a szezon végéig szól, de úgy fest, hogy a háttérben már zajlanak az egyeztetések a felbontásról. Korábban a Basel sportigazgatója, Philipp Kaufmann azt mondta,

"jelenleg is zajlanak az egyeztetések Ádámmal és a menedzserével. A Baselbe igazolásakor már beszélt róla, hogy nyáron mindenképp befejezi a labdarúgást, de most elképzelhető, hogy ez hamarabb bekövetkezik."

A volt válogatott ügynöke azonban tagadja mindezt. "Ádám azonnal vissza akar térni a csapattal közös edzésekhez, és természetesen továbbra is mindenben együttműködik a klubbal.