Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre szóló eltiltással büntette az NB II-ben szereplő Soroksár edzőjét, Lipcsei Pétert.

"Lipcsei Péter vezetőedző (Soroksár) a mérkőzéssel kapcsolatos nyilatkozata miatt sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült" – írja hivatalos honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Az 50 éves, korábbi 58-szoros válogatott, egykori ferencvárosi kedvenc a hétvégi Pécs elleni bajnokin kapott piros lapot Farkas Tibor játékvezetőtől. A lefújást követően Lipcsei nem fogta magát vissza, amikor a játékvezetést értékelte.

Lipcsei Péter hangot adott a véleményének Forrás: Soroksár SC/Facebook

"A magyar futballban segíteni kell a fiatal játékosokat, és nem azzal, hogy úgynevezett műesésért második sárga lapot adunk és kiállítjuk. Azt mondják, hogy a magyar fiatalokat próbáljuk segíteni, most Lisztes Krisztiánról beszélek, egy 2005-ös születésű, tizenhét éves gyerekről.

Ez nem viszi előre a magyar labdarúgást" – mondta a PMFC TV-nek.

Lipcsei nem csak a fiatal Lisztes kiállítása miatt volt bosszús, hanem azért is dühös, mert az elmúlt egy hétben már a harmadik játékosát veszíti el súlyos sérülés, részleges vagy teljes keresztszalag-szakadás miatt. Lovrencsics Balázs és Vági András után a hétvégi pécsi meccsen Korozmán Kevin is így járt, emlékeztet a Nemzeti Sport Oline cikke.