Vágólapra másolva!
Legyőzte a Cincinnatit és ezzel főcsoportdöntőbe jutott Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).

Az alapszakaszt a keleti főcsoport élén zárta a Philadelphia, így a rájátszás első körében erőnyerő volt és a playoff második fordulójában, csütörtökön hazai pályán csapott össze az FC Cincinnatival, amelyet 1-0-ra legyőzött. A magyar válogatott támadó középpályás végigjátszotta a mérkőzést, és főszerepet vállalt csapat győztes góljában.

A találkozó után a Philadelphia Union Twitter-csatornájára felkerült egy kép arról, ahogy a játékosok az öltözőben ünneplik a győzelmet. A csapatképre felkerült a magyar válogatott Gazdag Dániel kisfia, az egyéves Maxim is, aki talpig Philadelphia szerelésben feszít a győztes fotón.

A Philadelphia játékosai, kiegészülve az egyéves Gazdag Maximmal Forrás: x - PhilaUnion/Twitter

Az Union ellenfele a főcsoportdöntőben a New York City FC (3.) vagy a CF Montreal (2.) lesz. A Philadelphia számára az előző idényben a főcsoportdöntő jelentette a végállomást, amelyben 2-1-re alulmaradt a címvédő New York Cityvel szemben.

A másik ágon a szintén alapszakaszgyőztes Los Angeles FC biztosította helyét először a négy között, és várja a nyugati főcsoport döntőjét.