Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II-ben a listavezető Pécsi MFC hazai pályán 0–1-ről fordított a Soroksár ellen. A vendégektől Lisztes Krisztián, majd Lipcsei Péter vezetőedző is piros lapot kapott Farkas Tibor játékvezetőtől. Lipcsei a lefújás után a PMFC Tv-nek élesen bírálta a játékvezetést.

„Gratulálok a csapatomnak, mert mindent megtett a pályán, hogy pontokkal távozzunk, de volt olyan ember, aki ezt nem engedte. Ezt most már muszáj elmondani, és

tök mindegy, hogy el fognak tiltani vagy nem, de azt gondolom, csúnyán belenyúltak a mérkőzésbe.

Gratulálok a Pécsnek, hogy ilyen szépen szerepelnek és érjék el a céljukat, de egy ilyen csapatot nem muszáj így segíteni" – fogalmazott Lipcsei Péter a PMFC Tv-nek.

A Soroksár vezetőedzője kifejtette, jól kezdték a meccset, a második félidő elején viszont a PMFC játszott jobban, de úgy hallotta, a pécsiek egyenlítő gólja lesről született, ezt még vissza fogja nézni. Ezután arról beszélt, jobban kellene védeni a pályán a fiatal játékosokat - vette észre az nso.hu.

Lipcsei Péter nem kímélte a játékvezetőket Forrás: Soroksár SC/Facebook

„A magyar futballban segíteni kell a fiatal játékosokat, és nem azzal, hogy

– utalt a szakember a 17 éves Lisztes Krisztián kiállítására. – Ez nonszensz, ilyen nincs! Azt mondják, hogy a magyar fiatalokat próbáljuk segíteni, most Lisztes Krisztiánról beszélek, egy 2005-ös születésű, 17 éves gyerek.

Mi a célja? Hogy próbáljon futballozni, előrefelé, na de hát, hogy jön egy úriember egy ilyen kiállítással... Én még ilyet nem is láttam.

Arra kérem az úriembereket, hogy erre figyeljünk, mert ez már a harmadik-negyedik mérkőzésünk, amikor a fiatalembereket agyonrúgják,

terrorizálják, és senki nem segíti őket. Ez nem viszi előre a magyar labdarúgást. Engem el lehet tiltani, el is fognak tiltani és akkor ülök öt meccset vagy hat meccset nem érdekel.

Az a lényeg, hogy az én csapatomat próbálom védeni."